Trappen
Wilt u nu eindelijk zo'n handige vaste trap naar de zolder of gewoon een mooie nieuwe trap naar uw bovenverdieping? JVG Bouwservice in Tilburg levert maatwerk voor alle wensen en voor elk budget. Wij komen bij u langs om de situatie te bekijken en u zonodig advies te geven. Vervolgens kunnen we de door u gewenste trap voor u bestellen, leveren en plaatsen.

Ramen, deuren, kozijnen
Houten kozijnen, ramen en deuren worden voor uw woning of bedrijfspand op maat geproduceerd in een professionele timmerfabriek en door ons geplaatst. Ook leveren en plaatsen wij kunststof kozijnen van Kozion en dakramen van Velux. JVG Bouwservice staat dus voor kwaliteit, zowel in hout als in kunststof. Wij kunnen u ook van dienst zijn met het plaatsen van glas en het monteren van sloten, desgewenst voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Keukens
Hebt u uw droomkeuken al gekocht? Wij installeren de keuken voor u inclusief de aansluiting van elektra en de afvoer. Of bent u nog op zoek naar de ideale keuken? JVG Bouwservice in Tilburg kan samen met u bekijken welke keuken het beste past bij uw wensen en uw woning. Wij kunnen de door u gekozen keuken voor u op maat bestellen, leveren en plaatsen.

Badkamers
Of het nu gaat om de vervanging van het bad of om een complete renovatie van uw badkamer inclusief elektra, loodgieterswerk en tegelwerk… wij zijn van alle markten thuis. JVG Bouwservice kan uw oude badkamer snel en vakkundig voor u slopen (inclusief het afvoeren van puin en ander afval) en de badkamer volledig naar uw wensen renoveren en inrichten.

Stucwerk en spuitwerk
Is uw stucwerk aan een opknapbeurt toe of wilt u wel eens iets anders op uw plafonds en wanden? Dan is er een grote keuze in stucwerk en spuitwerk, zowel qua technieken als qua kleuren. JVG Bouwservice kan het gewenste stucwerk of spuitwerk voor u realiseren, van sierlijsten tot strakke spachtelputz tot het snel en efficiënt spuiten van latex.

Loodgieterswerk
JVG Bouwservice kan u als allround bouwbedrijf ook van dienst zijn met loodgieterswerk. Wij noemen hier een aantal toepassingen die voor uw bouwproject van belang kunnen zijn.

  • Daken (o.a. lood- en zinkwerk)
  • Aanbrengen van bitumen (plat dak)
  • Waterleidingen (keuken, badkamer, toilet)
  • Cv-installatie
  • Aanleg of vervanging van riolering
  • Hemelwaterafvoer (goten en regenpijpen)

Tegelwerk
Mooi tegelwerk op vloeren en wanden maakt uw badkamer, toilet of keuken echt áf. Er is een grote variëteit in kleuren en materialen, maar ook in kwaliteit, dus vraag wel even deskundig advies! JVG Bouwservice kan u adviseren en we letten daarbij goed op de prijs-kwaliteitverhouding. Wij kunnen vervolgens de tegels en andere materialen leveren (zoals lijm) en het tegelwerk voor u verzorgen, inclusief de afwerking (kitwerk).

Schilderwerk
Ieder wat groter bouwproject eindigt met een nieuw verfje, want dat geeft uw woning of bedrijfspand een frisse, verzorgde uitstraling. Maar ook voor het onderhoud van uw houtwerk is regelmatig schilderwerk nodig, want zo geeft u houtrot en houtworm geen kans. En tot slot wilt u ook voor uw interieur wel eens wat nieuwe kleuren kiezen. JVG Bouwservice neemt graag het binnen- en buitenschilderwerk van uw woning of bedrijfspand ter hand.

Elektra
Bij nieuwbouw, aanbouw, opbouw, verbouw of renovatie moet vaak ook de elektrische installatie worden uitgebreid of vervangen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om veilige elektra in de (vochtige) badkamer, om een nieuwe stoppenkast, om de vervanging van afgekeurde draden en leidingen, of om de aanleg van een compleet nieuwe installatie. Voor de aanleg en het onderhoud van de elektra in en om uw woning of bedrijfspand kan JVG Bouwservice ervaren vaklieden inzetten, zodat u verzekerd bent van een goede en veilige installatie.

Metselwerk
Metselwerk is er in vele soorten. Niet alleen is er een enorme keuze in materialen (denk alleen maar eens aan de stenen), maar ook zijn er diverse technieken van metselen en voegen. Wilt u een strakgemetselde nieuwbouwwoning of een kasteelmuur om uw tuin? Of wilt u toch dat traditionele voegwerk voor uw oude huis? Niets in onmogelijk voor JVG Bouwservice in Tilburg: u vraagt, wij metselen!